Panel decorativ vinil maro 6000 Crystals model animal print dantela 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli14131

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14131

Produs Nou

Panel decorativ vinil maro 6000 Crystals model animal print dantela 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli14131 Expand
Acest panel decorativ vinil face parte din colectia Roberto Cavalli Home no.3. Este un tapet simplu, dar extrem de elegant. Cele doua nuante dominante scot in evidenta cristalele aplicate intr-o maniera extrem de fina pe zonele aurii ale tapetului.

Detalii

2 651,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Aceasta colectie de panel decorativ - Roberto Cavalli, pune in lumina o atmosfera luxoasa si stralucitoare prin multitudinea cristalelor. Aceste stasuri de cristale prezinta concomitent ca niste margelele aurii in toata splendoarea acestora asupra peretelui tapetat. Culoarea de baza este auriul, o nuanta destinata incaperilor de zi luxuoase avand ca stil Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan si Modern aplicata pe un fond maro inchis. Daca te uiti atent o sa vezi o stralucire intensa, aceasta fiind o alta caracteristica a acestei colectii exclusiviste. Modelul este aplicat folosind o serie de tehnici, pentru a realiza contururile margelelor precise.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Modern
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Maro
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.