Panel decorativ vinil crem 1500 Crystals animal print 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14128

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14128

Produs Nou

Panel decorativ vinil crem 1500 Crystals animal print 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14128 Expand
Acest panel decorativ din vinil este extrem de special prin multitudinea de cristale aplicate fin. Face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este destinat incaperilor inalte, luminoase si spatioase. Mai multe modele tapet dormitor de la Roberto Cavalli gasiti pe www.tapet-magazin.ro.

Detalii

1 841,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Panel decorativ din vinil este un model care face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Acest tapet este destinat incaperilor luminoase unde lumina joaca un rol important, spatii precum livingurilor, saloanelor de infumusetare, zonelor de socializare si relaxare si spa. Este usor de aplicat, rezistent la foc cat si la lumina puternica. Atmosfera ce se creeaza in spatiile unde se regaseste acest tapet este una stralucitoare datorita cristelelor aplicate delicat pe acesta. Armonia, veselia si linistea sunt termini potriviti pentru a descrie ambianta ce ne este data privind suprafata pe care este atasata aceasta exemplificare.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Modern
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.