Panel decorativ vinil crem 1500 Crystals 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14124

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14124

Produs Nou

Panel decorativ vinil crem 1500 Crystals 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14124 Expand
Acest panel decorativ de vinil cu o cromatica de crem cu argintiu si auriu il fac un model exclusivist pentru colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este dedicat unor incaperi cu stil arhitectural Clasic, Modern, Contermporan, Art Nouveau si Art Deco. Insertiile de cristale sunt minutios lucrate si ofera o ambianta luxoasa.

Detalii

2 120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Panel decorativ de vinil cu diferite nuante de bej, auriu si argintiu face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este un model exclusivist atat din punct de vedere al cromaticii cat si cel al cristalelor. Are un rol important in realizarea unui efect de eleganta si rafinament. Este dedicat incaperilor inalte, spatioase, largi si luminoase pentru a pune in evident cromatica absoluta in contrast cu spatiul mobilat clasic si jocul de lumini care se realizeaza prin contrastul de umbre. Atmosfera si ambianta spatiului dat de aceasta exemplificare de tapet este placuta si calda.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.