Panel decorativ vinil alb ivory 3000 Crystals model floral 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14151

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14151

Produs Nou

Panel decorativ vinil alb ivory 3000 Crystals model floral 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14151 Expand
Acest model de panel decorativ este deosebit prin cristalele aplicate delicat pe un fond deschis, alb spre crem deschis ce creeaza o atmosfera placuta si primitoare. Face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Modelul floral este pus in evidenta prin cristalele aplicate, dar si prin textura. Designul prezentat este unul luxos, stralucitor si luminos. Marimea unui panel este de 70cm x 3m.

Detalii

2 120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Panel decorativ din vinil, cu un model unic prin cristalele aplicate cu delicatete pe suprafata acestuia. Nuantele acestui model sunt deschise de culoare alb spre crem, tocmai pentru a scoate in evidenta strasurile de cristal aplicate in unele zone ale tapetului. Aspectul este unul floral si reliefeaza o stare de spirit pozitiva. Este potrivita spatiilor dintr-o locuinta a unei familii cat si spatiilor comerciale precum cafenelelor, restaurantelor, saloanelor de infrumusetare si spa, acolo unde se creeaza o ambianta placuta de socializare si relaxare. Acest model face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Modern
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Alb ivory
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.