Panel decorativ vinil alb crem 1500 Crystals 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14112

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14112

Produs Nou

Panel decorativ vinil alb crem 1500 Crystals 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14112 Expand
Panel decorativ din vinil. Este dedicat unor spatii de zi spatioase cu un caracter luxos si elegant. Creeaza o atmosfera placuta si linistita prin culorile calde ale acestuia. Textura este una placuta punand accent pe insertiile de cristale, dar si pe designul panelului. Fiind o culoare deschisa se potriveste oricarui tip de incapere.

Detalii

2 120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Panel decorativ ce reliefeaza un design clasic si modern dedicat unui fundal care sa creeze o atmosfera de lux dar placuta. Culoarea de baza este auriul deschis , o nuanta destinata incaperilor de zi luxuoase mobilate intr-un stil arhitetcura precum Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan si Modern aplicata pe un fond de crem deschis. Daca te uiti atent o sa vezi o stralucire intensa, aceasta fiind una din caracteristicile dominante ale acestei colectii exclusiviste Home no.3. Modelul este aplicat folosind o serie de tehnici interesante si ultramoderne, pentru a realiza contururile precise.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Alb/Crem
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.