Tapet textil model geometric gri argintiu Vis a Vis Giardini

GIARDINI GIARDINI

Vis a Vis VV03105

Produs Nou

Tapet textil model geometric gri argintiu Vis a Vis Giardini Expand

Modelul de tapet textil model geometric gri argintiu Vis a Vis joaca un rol de echilibrul intre suprafetele lucioase si cele mate intr-o incapere, folosind fibre naturale, in contrast cu poliesterul sau raion-ul, rezultatul fiind o colectie de opt modele contemporane, amintind de moda neo-clasica. Culorile aduc un omagiu interioarelor retro ale epocii cu textile in nuante de sable, mocha, ocru si wasabi, adaugand tonuri calde, confortabile si neutre de gri maro si argintiu.

Detalii

556,45 lei

cu TVA

Disponibil la Comanda !

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

Adeziv GRATUIT - la comenzi de minim 3 role de tapet

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet textil model geometric gri argintiu Vis a Vis Giardini

Modelul de tapet textil model geometric gri argintiu Vis a Vis joaca un rol de echilibrul intre suprafetele lucioase si cele mate intr-o incapere, folosind fibre naturale, in contrast cu poliesterul sau raion-ul, rezultatul fiind o colectie de opt modele contemporane, amintind de moda neo-clasica. Culorile aduc un omagiu interioarelor retro ale epocii cu textile in nuante de sable, mocha, ocru si wasabi, adaugand tonuri calde, confortabile si neutre de gri maro si argintiu ce ofera variatii elegante si moderniste. Modelele variaza de la forme geometrice simpliste la dungi si chiar un damascuri contemporane, la o latime de 120 cm sau 140 cm.
Tehnologia inalta de fabricatie folosita si proprietatile tehnice, permit aplicarea tapetului textil atat in segmentul rezidential cat si comercial (hoteluri, restaurante, cladiri de birouri): este rezistent la actiunea razelor solare, nu propaga focul (ignifug clasa de foc M1), este stabil dimensional, rezistent la trafic si se intretine usor. Fibrele sunt tratate cu un strat special de protectie Teflon impotriva prafului, petelor.
Tapet textil model geometric gri argintiu

Caracteristici

Colectie VIS A VIS
Culoare ARGINTIU
Tip Produs TAPET GIARDINI
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.