Tapet vinil verde 70 cm latime Novara PS International 13288-30

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13288-30

Produs Nou

Tapet vinil verde  70 cm latime Novara PS International 13288-30 Expand
Tapet verde cu insertii de puncte mici si medii, cu textura diferita fata de fond. Acest joc geometric este distribuit pe marginile tapetului creand astfel o coloana, potrivit pentru a da iluzia unei incaperi mai inalte. Acest tapet se potriveste foarte bine in camera de zi , oferind o energie incaperii, cat si in dormitoare pentru o nota de veselie. Dimensiunea unei role este de 70cm x10m, iar imbinarea fasiilor nu necesita potrivirea modelului.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare verde deschis. Tapetul are un model grafic cu punctulete inserate subtil. Acestea ajuta la obtinerea unei atmosfere calde si primitoare. Verdele merge combinat cu mai multe culori tari, pentru a obtine decorul dorit. Fiind pastelat, verdele deschide incaperea si merge foarte bine intr-un interior mare, luminos. Se poate combina si cu piese de mobilier de culoare inchisa pentru a le scoate in evidenta. Acest tapet se potriveste foarte bine in camera de zi , oferind o energie incaperii, cat si in dormitoare pentru o nota de veselie.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Verde
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.