Tapet vinil maro uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13284-40

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13284-40

Produs Nou

Tapet vinil maro uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13284-40 Expand
Modelul este unul cu fond general maro, cu o textura deosebita ce imita tencuiala decorativa cu reflexii ce stralucesc pentru o nota luxurianta. Tapetul imbraca frumos orice fel de incapere, se poate stiliza cu diferite tipuri de mobilier si accesorii. Tapetul face parte din colectia Pure&Easy - PS International.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare maro. Modelul este unul cu fond general maro, cu o textura deosebita ce imita tencuiala decorativa cu reflexii ce stralucesc pentru o nota luxurianta. Culoarea maro ofera un confort vizual placut si o senzatie de caldura si liniste. In combinatie cu o pardoseala de lemn inchis la culoare, se poate obtine o atmosfera mai sobra, masculina. Se poate opta si pentru un spatiu inundat de lumina naturala cu piese de mobilier albe care vor fi scoase in evidenta pe fundalul maro al tapetului. In plus se pot adauga accesorii si decoratii in nuante de bej, pentru o atmosfera diafana. Prezenta acestui tapet creeaza o ambianta primitoare cu ajutorul tonului cald, textura interesanta ce adauga o nota de rafinament modern. Mai multe modele de tapet de la PS International le puteti gasi pe www.tapet-magazin.ro.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Maro
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.