Tapet vinil gri uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13282-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13282-10

Produs Nou

Tapet vinil gri uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13282-10 Expand
Nuanta de gri deschis spre gri inchis, nuanta luminoasa si calda. Tapet din vinil cu textura deosebita cu un model unic ce ofera o imagine vibranta, dinamica. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare gri. Acest model ofera un aspect interesant datorita texturii deosebite cu un pattern unic ce ofera o imagine vibranta, dinamica, picturala cu simt artistic. Se poate obtine o amenajare originala si personalizata. Culoarea gri este folosita in general in calitate de culoare de baza pentru accentuarea mobilierului sau a altor nuante de culori. Modelul poate functiona ca fundal pentru diverse decoratii sau accesorii care pot avea culori contrastante, tari precum rosu sau verde. Este usor de pus in evidenta cu ajutorul unui mobilier minimalist. Designul se coordoneaza perfect cu orice model de mobilier, astfel incat puteti obtine atmosfera dorita.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Gri
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.