Tapet vinil gri model geometric 70 cm latime Pure&Easy PS International 13281-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13281-10

Produs Nou

Tapet vinil gri model geometric 70 cm latime Pure&Easy PS International 13281-10 Expand
Modelul tapetului imita textura de piatra cu inseratii geometrice de mici dimensiuni. Asortarea tapetului cu alte culori constituie o imagine placuta, care schimba in totalitate aspectul unei incaperi. Model tapet dormitor de la PS International.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare gri. Acest model ofera un aspect interesant datorita texturii deosebite cu un pattern unic ce ofera o imagine vibranta, dinamica, picturala cu simt artistic. Se poate obtine o amenajare originala si personalizata. Culoarea gri este folosit in general in calitate de culoare de baza pentru accentuarea mobilierului sau a altor nuante de culori. In cadrul acestui tapet, pentru a reda un dinamism mai profund, au fost introduse mici forme gemetrice simple. Modelul cromatic rezultat prin asortarea tapetului cu alte culori constituie o imagine placuta, care schimba in totalitate aspectul incaperii. Este realizat intr-un stil clasic, simplu, minimalist, tocmai pentru a reda simplitate, caldura.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Gri
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.