Tapet vinil gri model geometric 70 cm latime Pure&Easy PS International 13276-30

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13276-30

Produs Nou

Tapet vinil gri model geometric 70 cm latime Pure&Easy PS International 13276-30 Expand
Acest tapet prezinta un model in stil minimalist cu un joc de forme geometrice simple, rectangulare cu insertii subtile de texturi cu reflexii argintii. Materialul este lavabil si rezistent la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare gri cu model clasic. Acest tapet prezinta un model in stil minimalist cu un joc de forme geometrice simple, rectangulare cu insertii subtile de texturi cu reflexii argintii. Culoarea gri cenusie are o nota de sobrietate. Pentru a inviora atmosfera se potriveste cu alemente de decor care au culori contrastante, care se vor proiecta ca niste pete de culori. Acest tapet se poate integra cu usurinta intr-o amenajare in stil contemporan. Se potriveste foarte bine cu o pardoseala deschisa la culoare sau chiar alba, pentru a lumina spatiul si pentru a scoate in evidenta tapetul. Mobilierul colorat sau alb va fi foarte bine evidentiat cu acest tapet.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Gri
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.