Tapet vinil gri 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02446-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

02446-10

Produs Nou

Tapet vinil gri 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02446-10 Expand
Tapet din vinil, cu o textura aparte ce formeaza mici patratele dinamice. Contribuie in mod placut la luminozitatea incaperii rezultatul fiind unul de efect si totodata de armonie. Acesta este un design simplu dar eficient, datorita nuante de gri metalic. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Dimensiunea unei role este de 53cm x10m, repetarea modelului este de 16cm. Tapetul face parte din colectia Spotlight by Dieter Bohlen - PS International

Detalii

120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model clasic gri. Inspira in intregime eleganta si stil. O textura uimitoare care reflecta lumina si coordoneaza frumos intregul design. Acesta este un produs de vinil deosebit, oferind un simt foarte luxos. Nu reda numai un aspect superior al finisajului, ci de asemenea, o suprafata cu adevarat rezistent la uzura. Modelul simplu texturat, gri, reflecta imaginea metalului si a plumbului, ce releva un sentiment de autoritate, dominatie.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Gri
Latime Rola 53cm
Repetare Model 16cm
Colectie Spotlight
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.