Tapet vinil gri 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02445-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

02445-10

Produs Nou

Tapet vinil gri 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02445-10 Expand
Tapet dormitor din vinil, in nuante de gri. In functie de lumina si punctul privirii nuanta va prinde un luciu metalic, ceea ce va oferi mai multa luminozitate si eleganta incaperii. Modelul este format din textura cu linii usor ondulate, aducand mai mult dinamism in spatiul in care va fi folosit. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Dimensiunea unei role este de 53cm x10m, repetarea modelului este de 16cm. Tapetul face parte din colectia Spotlight by Dieter Bohlen - PS International

Detalii

120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model clasic reliefat pe un fond gri-argintiu. Designul este consituit din simple sau ramificate linii serpuite, foarte elaborate, creand astfel o atmosfera linistita in camera. Luminozitatea este accentuata de reflexia nuantei argintii ce domina intregul pattern.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Gri
Latime Rola 53cm
Repetare Model 16cm
Colectie Spotlight
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.