Tapet vinil crem model geometric 70 cm latime Pure&Easy PS International 13276-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13276-10

Produs Nou

Tapet vinil crem model geometric 70 cm latime Pure&Easy PS International 13276-10 Expand
Tapet din vinil cu o alternare subtila de textura. Culorile sunt placute si versatile, spatiul va fi luminat si deschis cu ajutorul acestui tapet. Se recomanda tuturor spatiilor in care se doreste o deschidere a interiorului. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Model tapet dormitor de la PS International.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model clasic de culoare crem. Modelul este alcatuit dintr-un joc subtil de forme geometrice simple,gri. Modelul grafic trimite catre modernism prin folosirea liniilor drepte. Textura contine si forme geometrice dreptunghiulare ce au reflexii argintii. Culoarea crem ofera atmosferei o nota de caldura si liniste. Culoarea crem pastelata reda eleganta si stil spatiului. Se recomanda folosirea unui mobilier contrastant pentru a obtine o imagine cromatica echilibrata. Pentru un efect deosebit, tapetul merge combinat cu o pardoseala inchisa la culoare care il va scoate in evidenta. Fiind o culoare deschisa, spatiul va fi luminat si deschis cu ajutorul acestui tapet. Se recomanda tuturor spatiilor in care se doreste o deschidere a interiorului.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.