Tapet vinil bej uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13284-20

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13284-20

Produs Nou

Tapet vinil bej uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13284-20 Expand
Acest model prezinta o culoare calda si transmite idea de camin cald si primitor. Desi tapetul este uni ofera un aer sofisticat datorita texturii versatile. Materialul este lavabil, rezistent la lumina puternica. Tapetul face parte din colectia Pure&Easy - PS International.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare bej deschis. Acest model prezinta o culoare calda si transmite idea de camin cald si primitor. Acest bej deschis face o camera sa para mai mare si mai luminoasa, spatiu devenind mai deschis si mai aerisit, ceea ce contribuie la maximizarea efectului creat de lumina naturala. Luminozitatea este accentuata de reflexia texturii decorative ce domina intregul pattern, rezultant un confort vizual. Se poate opta pentru introducerea unor culori contrastante precum rosul sau albastrul ca mici accente in spatiu. Functioneaza foarte bine in combinatie cu culori pastelate, pentru o imagine rafinata si eleganta. Se recomanda folosirea lui in spatii ce au nevoie de deschidere si lumina, cat si in spatii ample pentru o atmosfera boema.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Bej
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.