Tapet vinil bej 70 cm latime Pure&Easy PS International 13171-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13171-10

Produs Nou

Tapet vinil bej 70 cm latime Pure&Easy PS International 13171-10 Expand
Aceasta culoare mata, neutra ofera o simplitate aparte spatiului, o senzatie de calm si liniste. Textura placuta la atingere. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare bej, uni. Aceasta culoare mata, neutra ofera o simplitate aparte spatiului si o senzatie de calm si liniste. Se poate opta pentru o ambianta masculina daca se folosesc culori inchise, putand fi folosit cu succes pentru o amenajare de stil industrial-modern. O continuitate vizuala placuta se poate obtine daca se imbina cu o pardoseala de culoare deschisa ce imita lemnul natural,cald. Piesele de mobilier pot accentua tapetul daca au culori tari. In acest mod se pot obtine o diversitate de combinatii placute si originale. Pentru inviorarea spatiului se recomanda decoratii si accesorii de culori calde si revigorante.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Bej
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.