Tapet vinil azurin bleu 70 cm latime Pure&Easy PS International 13201-50

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13201-50

Produs Nou

Tapet vinil azurin bleu 70 cm latime Pure&Easy PS International 13201-50 Expand
Tapet din vinil cu o textura placuta. Aceasta culoare ofera o simplitate aparte spatiului, o senzatie de calm si liniste. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model clasic de culoare azurin pastelat. Aceasta culoare pastelata ofera spatiului o atmosfera relaxanta si senina, trimitand catre imaginea cerului. Se recomanda folosirea unor piese de mobilier care au o culoare contrastanta, varietatea culorilor posibile fiind un avantaj. Simplitatea modelului nepretentios ajuta la integrarea lui in orice fel de spatiu. Culoarea deschisa da senzatia de spatiu mai amplu si mai luminos si totodata o impresie de energie si libertate. Azurinul fiind pastelat ofera o imagine domoala si linistita, fiind potrivita in diverse tipuri de spatii. Model tapet dormitor de la PS International.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Azurin
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.