Tapet vinil alb uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13284-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13284-10

Produs Nou

Tapet vinil alb uni 70 cm latime Pure&Easy PS International 13284-10 Expand
Modelul inspira o simplitate aparte care pune in valoare un spatiu interior prin luminarea peretului unde este aplicat. Tepetul ofera un aer proaspta, datorita culorii, potrivit pentru orice tip de incapere. Acet model nu prezinta pierderi, datorita modelului uni. Dimensiunea unei role este de 70cm x10m.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare alba. Modelul inspira o simplitate aparte care pune in valoare un spatiu interior prin luminarea peretului unde este aplicat. Textura se remarca prin o imagine si imita tencuiala decorativa. Printr-un joc de lumini folosind diverse surse de iluminat, se poate obtine o atmosfera luxurianta prin efectele create pe textura tapetului. Uniformitatea poate pune in evidenta piese de mobilier ce vor deveni obiect principal pe un fond general al tapetului. Poate fi aplicat pe un perete in contrat cu o pardoseala de culoare inchisa, luminand astfel interiorul. Spatiul in care se integreaza culoarea alba poate fi surprinzator de placut prin simplitatea sa.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.