Tapet vinil alb ivory model Damasc 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02437-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

02437-10

Produs Nou

Tapet vinil alb ivory model Damasc 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02437-10 Expand
Tapet din vinil cu nuante deschise de alb scoate in evidenta puterea de luminozitate si marire visual a spatiului. Atmosfera si ambianta ce se poate crea pe baza acestui tapet este una extrem de placuta si primitoare. Incaperile destinate unui astfel de tapet sunt cele in care lumina patrunde in mare parte pe tot parcursul zile. Astfel de incaperi potrivite sunt livingurile, camerele de zi, cafenelor , saloanelor de infrumusetare etc.

Detalii

120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet vinil cu model clasic alb ivory reliefat pe un fond de aceeasi culoare. Modelul este decorat intr-un stil arhitectural ce aminteste de modelul corintic al artei grecesti. Designul imprimat ofera un aspect luxuriant, stilat, iar imaginea pe care o creeaza camerei este luminoasa, acest tapet este oportun incaperilor larg deschise, saloanelor dar si camerelor de dimensiuni reduse, dormitoare, vestibule.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb ivory
Latime Rola 53cm
Repetare Model 64cm
Colectie Spotlight
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.