Tapet vinil alb gri rosu model floral 70 cm latime Pure&Easy PS International 13287-20

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13287-20

Produs Nou

Tapet vinil alb gri rosu model floral 70 cm latime Pure&Easy PS International 13287-20 Expand
Atat prin culoare cat si prin forma organica, modelul inspira feminitate folosind motive florale. Acest tip de tapet trimite catre stilul baroc evidentiat prin complexitate stilistica cat si prin gradul de detaliere. Albul predominant confera incaperii un aer deschis, o nota de lumina si puritate. Datorita calitatii, materialul este lavabil si rezistent la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model clasic rosu cu gri inserat pe un fond general alb. Atat prin culoare cat si prin forma organica, modelul inspira feminitate folosind motive florale. Modelul trimite catre stilul baroc evidentiat prin complexitate stilistica cat si prin gradul de detaliere. Albul predominant confera incaperii un aer deschis, o nota de lumina si puritate. Acesta este pus in valoare prin jocul motivelor florale de culoare rosie, o culoare contrastanta, care invioreaza atmosfera. Folosirea opulenta a designului organic poate sa redea unei incaperi o nota revigoranta. Albul va lumina camera, modelul fiind ideal pentru zonele de zi precum livingul, salonul etc.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb/Rosu
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.