Tapet vinil alb 70 cm latime Pure&Easy PS International 13201-40

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13201-40

Produs Nou

Tapet vinil alb 70 cm latime Pure&Easy PS International 13201-40 Expand
Albul ofera o fluiditate spatiului putand fi folosit cu succes in orice incapere. Tapetul are o textura uni. Materialul este rezistent in timp, chiar si la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare alba. Modelul prezinta o textura simpla vibranta ce aminteste de tencuiala decorativa. Albul ofera o fluiditate spatiului putand fi folosit cu succes in orice incapere. Pentru un efect echilibrat se recomanda sa se combine cu o culoare inchisa ce poate reprezenta, de exemplu, pardoseala. Contrastul poate fi obtinut si daca se introduc elemente de decoratii sau piese mobilier ca pete de culoare in decor. Albul merge foarte bine ca fundal pe care se pot proiecta diverse alte elemente. Se potriveste atat pentru obtinerea unei amenajari interioare moderniste-minimaliste cat si pentru un stil retro.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.