Tapet vinil alb 70 cm latime Pure&Easy PS International 13201-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13201-10

Produs Nou

Tapet vinil alb 70 cm latime Pure&Easy PS International 13201-10 Expand
Modelul alb prezinta un mare avantaj pentru ca poate fi combinat cu o diversitate de culori, in functie de personalitatea fiecaruia. Textura placuta, materialul este lavabil si rezistent la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare alb. Modelul alb prezinta un mare avantaj pentru ca poate fi combinat cu o diversitate de culori, in functie de personalitatea fiecaruia. Maleabilitatea sa ofera multiple posibilitati pentru amenajarea spatiului din jur. El functioneaza foarte bine ca fundal pe care se aplica diverse pete de culori. Aceastea pot fi reprezentate de piesele de mobilier, decoratii sau accesorii. Pe acest fundal se pot obtine diverse jocuri de umbra si lumina ale corpurilor de iluminat. Albul ofera luminozitate si senzatia de spatiu amplu, marit. Acest tapet se potriveste foarte bine in orice fel de spatiu, avand o deosebita nota de eleganta.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.