Tapet vinil alb 70 cm latime Novara PS International 13289-10

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

13289-10

Produs Nou

Tapet vinil alb 70 cm latime Novara PS International 13289-10 Expand
Tapet din vinil, unicolor, pe nuanta de alb. Datorita luminozitatii pe care acest model de tapet o aduce, orice obiect de mobilier sau accesoriu va fi pus in valoare. De asemenea, ofera o iluzie optica de marire. Materialul este lavabil si rezistent la lumina puternica.

Detalii

70,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil de culoare alba. Modelul inspira o simplitate aparte care pune in valoare un spatiu interior prin luminarea peretului unde este aplicat. Printr-un joc de lumini folosind diverse surse de iluminat, se poate obtine o atmosfera luxurianta prin efectele create pe textura tapetului. Uniformitatea poate pune in evidenta piese de mobilier ce vor deveni obiect principal pe un fond general al tapetului. Poate fi aplicat pe un perete in contrat cu o pardoseala de culoare inchisa, luminand astfel interiorul. Spatiul in care se integreaza culoarea alba poate fi surprinzator de placut prin simplitatea sa.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb
Latime Rola 70cm
Colectie Pure&Easy
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.