Tapet Vinil cu Catifea Model Dungi-Kashmir 500021

PORTOFINO PORTOFINO

500021

Produs Nou

Tapet Vinil cu Catifea Model Dungi-Kashmir 500021 Expand

Tapet Vinil cu Catifea Model Dungi-Kashmir 500021 Tapet vinil cu catifea model de dungi subiri , in nuante de albastru cu maro ce vor da incaperilor amenajate cu acesta jovialitate si eleganta. Este un tapet rezistent lalumina ,durabil in timp . Lungime: 10.05 m Latime: 0,70 m Suport hartie si vinil-acoperit cu modele din cat

Detalii

589,40 lei

cu TVA

Disponibil la Comanda !

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

Adeziv GRATUIT - la comenzi de minim 3 role de tapet

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet Vinil cu Catifea Model Dungi-Kashmir 500021

Tapet vinil cu catifea model de dungi subiri , in nuante de albastru cu maro ce vor da incaperilor amenajate cu acesta jovialitate si eleganta. Este un tapet rezistent lalumina ,durabil in timp . Un tapet vinil cu catifea model de dungi subtiri , va avea un impact vizual placut incaperii , creand o atmosfera calda si placuta. Tapetul in dungi e cel care contribuie la senzatia de inaltare a camerei. Adaugati langa peretele decorat noptiere sau masute din aceeasi gama cromatica, iar efectul este si mai vizibil !

Tapetul reprezinta una dintre cele mai estetice si practice solutii de acoperire si decorare a peretilor. In plus, daca este montat intr-un spatiu uscat si intretinut corect, rezista multi ani.

Caracteristici

Material CATIFEA
Colectie KASHMIR
Culoare Maro
Material CATIFEA
Tip Produs Tapet Catifea
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.