Tapet vinil albastru model Damasc 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02437-30

PS INTERNATIONAL PS INTERNATIONAL

02437-30

Produs Nou

Tapet vinil albastru model Damasc 53 cm latime Spotlight by Dieter Bohlen 02437-30 Expand
Tapet din vinil, cu model damsc, texturat in culoarea albastru, care la lumina devine usor metalizat. Culoarea albastru reda calmul, iar acest tapet creeaza o deplina armonie in intreaga incapere, si aminteste de dormitoarele regale. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Dimensiunea unei role este de 53cm x10m, repetarea modelului este de 64cm. Tapetul face parte din colectia Spotlight by Dieter Bohlen - PS International

Detalii

120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet dormitor vinil cu model clasic albastru. Culoarea albastru permite sa analizam lucrurile cu entuziasm, degajand un mediu calm, linistit. Acest tapet creeaza o deplina armonie in intreaga incapere, si aminteste de dormitoarele regale. Detaliile delicate realizate cu ajutorul liniilor subtile argintii reda un aspect luxuriant, regal, degajand stabilitate, putere.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Albastru
Latime Rola 53cm
Repetare Model 64cm
Colectie Spotlight
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.