Tapet catifea gri verde model Baroc 70 cm latime Villa D'este Cinqueterre VE 165034

Cinqueterre Cinqueterre

VE 165034

Produs Nou

Tapet catifea gri verde model Baroc 70 cm latime Villa D'este Cinqueterre VE 165034 Expand
Caracteristicile principale ale acestui tapet sunt date de insertiile de catifea gri si de fundalul verde, care cu ajutorul luminii prinde reflexii metalizate. Dimensiunea unei role este de 70cm x10.05m, repetarea modelului este de 64cm. Tapetul face parte din colectia Villa D'este de la Cinqueterre.

Detalii

743,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu insertii de catifea si model clasic deosebit. Modelul este inspirat din arhitectura clasica si imita frunzele de acant, un simbol nemuritor al arhitecturii antice.Insertiile de catifea, ideale pentru decorurile eclectice, aduc o nota de rafinament, eleganta decorului, fiind considerata o tesatura regala. Fondul argintiu accentueaza atmosfera grandioasa, luxoasa. Pe langa acestea, folosirea insertiilor sclipitoare contribuie la crearea aerului regal, distins. Tapetul este ideal la decorarea salilor de festivitati, casinourilor, dar si a spatiilor rezidentiale somptuase.

Caracteristici

Material Vinil
Stil Clasic
Tip Produs Tapet catifea
Culoare Gri/Verde
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Villa D'este
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.