Tapet catifea auriu visiniu model Baroc 70 cm latime Villa D'este Cinqueterre VE 165030

Cinqueterre Cinqueterre

VE 165030

Produs Nou

Tapet catifea auriu visiniu model Baroc 70 cm latime Villa D'este Cinqueterre VE 165030 Expand
Tapet din vinil, cu insertii de catifea visinie, pe un fundal auriu. Modelul este unul regal portivit incaperilor generoase, aducand o atmosfera luxurianta datorita detaliilor frumos stilizate. Dimensiunea unei role este de 70cm x10.05m, repetarea modelului este de 64cm. Tapetul face parte din colectia Villa D'este de la Cinqueterre.

Detalii

743,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu insertii de catifea si model clasic deosebit. Modelul este inspirat din arhitectura clasica si imita frunzele de acant, un simbol nemuritor al arhitecturii antice. Insertiile de catifea, ideale pentru decorurile eclectice, aduc o nota de rafinament, eleganta decorului, fiind considerata o tesatura regala. Fondul auriu accentueaza atmosfera grandioasa, luxoasa. Apartinand campului cromatic al galbenului, auriul este asociat, in general, ideilor de putere, bogatie si lux, proprii metalului pretios de la care deriva numele culorii. De asemenea, aurul, si implicit, auriul, sunt strans legate de ideea de perfectiune. Pe langa acestea, folosirea visiniului contribuie la crearea aerului regal, distins. Tapetul este ideal la decorarea salilor de festivitati, casinourilor, dar si a spatiilor rezidentiale somptuase.

Caracteristici

Material Vinil
Stil Clasic
Tip Produs Tapet catifea
Culoare Auriu/Visiniu
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Villa D'este
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.