Despre tapet

Daca va doriti o schimbare rapida in locuinta, schimbare vizibila si durabila, cu costuri mici...atunci raspunsul este: Tapetul. De aceea, noi venim in intimpinarea cerintelor si nevoilor dumneavoastra cu zeci de modele de tapet, in nuante care mai de care si din materiale de cea mai buna calitate.

Tapetul nu se va demoda niciodata . In fiecare an, apar noi modele adaptate la stilurile actuale, de aceea si designerii de interior il recomand. Motivul  principal este ca tapetul se gaseste intr-o mare varietate de culori, cu diverse modele si materiale adaptabile mai multor tipuri de incaperi. Un alt motiv este ca tapetul  se aplica destul de usor si in functie de material are o durabilitate si rezistenta in timp.

Despre www.tapet-magazin.ro

Fie ca iti doresti un tapet din vinil, textil, din hartie sau catifea, cu modele florale, Baroc, cu forme geometrice, in dungi sau uni, intr-o gama larga de culori, locul potrivit pentru achizitionarea tapetului este aici. Daca esti in cautarea unui tapet pentru copii, a unui fototapet cu orice peisaj sau model, le vei gasi tot aici.

Branduri precum : Cristiana Masi, Prestigious, PT International, Giardini, Emiliana Paratti, Holden, Portofino, CasaDeco, Roberto Cavalli, Silk Plaster sau Covers  sunt prezente in Romania prin colectiile lor pe care le puteti vedea pe www.tapet-magazin.ro sau ca mostre in cataloagele noastre din showroom, strada Stirbei Voda, nr 4, Bucuresti.

Despre grupul de firme Luxury

Suntem o companie pasionata de frumos, calitate si design. Echipa noastra este formata din tineri profesionisti care iubesc ceea ce fac si de aceea ne dam toata silinta pentru ca fiecare client sa fie multumit de colaborarea cu noi. Dorim sa imbunatatim calitatea vietii clientilor nostrii oferindu-le nu numai produse de cea mai buna calitate ci si idei, concepte realizate de echipa noastra de designeri. In spatele fiecarei idei se afla profesionisti care va vor raspunde prompt tuturor cerintelor. Suntem responsabili fata de clienti pe toata durata proiectului, de la idee pana la finalizarea ei. Reusim sa ajungem la rezultate excelente lucrand in stransa colaborare cu clientul, realizand impreuna cu acesta nu doar o amenajare deosebita, ci si un un parteneriat.


Va oferim cele mai noi produse pentru interior si exterior, suntem intr-o continua cercetare a lucrurilor inovative, a trendurilor, produse destinata arhitectilor, designerilor si beneficiarilor finali: de la tapet la perdele si draperii, la parchet, gresie, faianta, mozaic, piatra naturala, mochete, corpuri de iluminat, profile decorative de interior si exterior, usi si mobilier.


Relatiile bune pe care le avem cu producatorii si importatorii se reflecta atat in marimea gamelor de produse si mai ales in implementarea rapida a nouatilor aflate ca mostre in showroom (strada Stirbei Voda, nr 4, Bucuresti)  sau prezentate pe site-urile noastre:  www.tapet-magazin.ro www.perdelesidraperii-magazin.ro www.profilhd.ro www.pardoseli-magazin.ro www.corpurideiluminat-magazin.ro www.magazinuldemobilier.ro


Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.