Fototapet non woven model White Wash 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457044

Kolizz Art Kolizz Art

457044

Produs Nou

Fototapet non woven model White Wash 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457044 Expand
Fototapet ce surprinde un peisaj din mediul urban. Acest model inspira sinceritate si seriozitate dar in ultimul rand este conceput pentru a crea impreasia de spatiu. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet zid White Wash este un fototapet ce surprinde un peisaj din mediul urban. Acest model creeaza impreasia de spatiu. Mobilierul cel mai protrivit este cel care are in componenta elemente cromate si este de culoare inchisa. Acest model face parte din colectia Quattro. Aceasta colectia va permite redecorarea completa a locuintei dumneavoastra punandu-va la dispozitie un total de 44 de modele unice si de calitate incomparabila. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Gri
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.