Fototapet non woven model Scales 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457012

Kolizz Art Kolizz Art

457012

Produs Nou

Fototapet non woven model Scales 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457012 Expand
Fototapet ce imita pielea de sarpe. Pielea de sarpe era si este un material folosit pentru realizarea obiectelor decorative extravagante, de aceea acest model de fototapet se poate folosi intr-o incapere cu elemente de mobilier clasic. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet 3D Scales este un fototapet ce imita pielea de sarpe. Pielea de sarpe era si este un material folosit pentru realizarea obiectelor decorative extravagante, de aceea acest model de fototapet se poate folosi intr-o incapere cu elemente de mobilier clasic. Modelul decorativ prezent in imagine vine intr-o combinatie cromatica de maro, alb si portocaliu, combinatie de culori ce reusesc sa surprinda eleganta si rafinamentul casei dumneavoastre. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Gri
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.