Fototapet non woven model Reed 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457016

Kolizz Art Kolizz Art

457016

Produs Nou

Fototapet non woven model Reed 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457016 Expand
Este un tapet ce imita un zid format in intregime din trestie.Trestia a fost folosita si inca este, in confectionarea umbrelelor de dimensiuni mari si a acoperisului diverselor locuinte. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet trestie Reed, este un tapet ce imita un zid format in intregime din trestie. Trestia a fost folosita si inca este,in confectionarea umbrelelor de dimensiuni mari si a acoperisului diverselor locuinte. Acest model de tapet este folosit in locuintele celor care vor sa fie macar cu gandul mai aproape de mare dar nu sunt excluse si casele de vacanta. Tapetul din aceasta serie se monteaza cu mare usurinta facand din cea mai nepriceputa persoana un expert. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Maro
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.