Fototapet non woven model Oil 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457026

Kolizz Art Kolizz Art

457026

Produs Nou

Fototapet non woven model Oil 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457026 Expand
Este un tapet ce prezinta momentul amestecari apei cu uleiul. Modelul este unul clasic cu o structura dezordonata ceea ce ne conduce la arta libera si sugestiva. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet ulei Oil este un tapet ce prezinta momentul amestecari apei cu uleiul. Modelul este unul clasic cu o structura dezordonata ceea ce ne conduce la arta libera si sugestiva . Bulele din acest tapet se pot asorta cu veioze rotunde si cu un mobilier ce nu adopta stilul liniilor drepte. Tapetul fiind format din mai multe paneluri se poate monta cu cea mai mica usurinta fara costuri prea mari. Acest model face parte din colectia Quattro ce exprima frumusetea naturii prin imaginatia oamenilor. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Gri
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.