Fototapet non woven model Fossil 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457015

Kolizz Art Kolizz Art

457015

Produs Nou

Fototapet non woven model Fossil 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457015 Expand
Fototapet frunze Fossil este un model ce reprezinta fosilele unor frunze. Adoptand un stil urban acest fototapet emana originalitate. Acest model se poate combina cu orice tip de mobilier fie el modern fie vechi, rezultatul va fiind comparabil cu arta contemporana. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet frunze Fossil este un tapet ce reprezinta fosilele unor frunze. Adoptand un stil urban acest fototapet emana originalitate. Acest model se poate combina cu orice tip de mobilier fie el modern fie vechi, rezultatul fiind comparabil cu arta contemporana. Fototapetul fiind format din mai multe bucati se poate monta foarte usor si fara ajutor specializat dand posesorului frau liber imaginatie. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Grej
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.