Fototapet non woven model Feather 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457025

Kolizz Art Kolizz Art

457025

Produs Nou

Fototapet non woven model Feather 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457025 Expand
Model ce imita textuta unor pene de culoare albatra. Acest model este unul fin si placut la atingere, iar imaginea prezentata este destinata celor care vor sa dea un plus de eleganta locuintelor. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet pana Feather 457025 este un tapet ce imita textuta unor pene de culoare albastra. Acest model este unul fin si placut la atingere, iar imaginea prezentata este destinata celor care vor sa dea un plus de eleganta locuintelor. Noantele de albastru exprima seriozitate, fapt pentru care se poate monta intr-o sala de conferinta sau in locurile unde clienti dumneavoastra petrec cea mai mare parte din timp. Tapetul fiind format din mai multe paneluri se poate monta cu cea mai mica usurinta fara costuri prea mari. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Albastru
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.