Fototapet non woven model Corall 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457037

Kolizz Art Kolizz Art

457037

Produs Nou

Fototapet non woven model Corall 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457037 Expand
Fototapet ce prezinta un peisaj din minunile oceanului si anume coralul. De-a lungul timpului, coralul a fost folosit ca podoaba confectionarea bijuteriilor si a obiectelor ornamentale. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet ce prezinta un peisaj din minunile oceanului si anume coralul. De-a lungul timpului, coralul a fost folosit ca podoaba in confectionarea bijuteriilor si a obiectelor ornamentale. Avand capacitatea de a recepta energie, coralul a fost o piatra semipretioasa asociata cu zeitati precum Isis sau Venus. Acest fototapet este inconfunfabil trasnformand atmosfera camerei dumneavoastra intr-una mai calduroasa. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Portocaliu
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.