Fototapet non woven model Bamboo 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457018

Kolizz Art Kolizz Art

457018

Produs Nou

Fototapet non woven model Bamboo 372x280cm Quattro - Kolizz Art 457018 Expand
Fototapet bambus Bamboo este un tapet ce imita un zid format din bambus. Acest fototapet aduce atmosfera si echilibrul locuintelor asiatice mai aproape de dumneavoastra. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

1 237,33 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Fototapet bambus Bamboo este un mode ce imita un zid format din bambus. Acest fototapet aduce atmosfera si echilibrul locuintelor asiatice mai aproape de dumneavoastra. Modelul prezentat este placut la atingere precum materialul pe care il imita. Materialul folosit in aceasta serie de tapete este unu de calitate superiora facand curatarea acestuia foarte usoara in cazul unor incidente neprevazute. Numar paneluri: 8 Dimensiuni: 372x280 cm Tip material: non-woven

Caracteristici

Material Hartie
Stil Modern
Tip Produs Fototapet peisaje
Culoare Bej
Colectie Quattro
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.