Fototapet copii model cu plaja 279x270cm Once upon a time - Kolizz Art 485024

Kolizz Art Kolizz Art

485024

Produs Nou

Fototapet copii model cu plaja 279x270cm Once upon a time - Kolizz Art 485024 Expand
Fototapet decorativ ce suprinde un peisaj la mare si ne duce cu gandul la nisipul fierbinte si apa racoroasa. Castelele de nisip acum vor fi niste amintiri mai clare pentru copilul dumneavoastra. Nota: Fototapetul se poate fabrica si la alte dimensiuni decat cele standard, pretul fiind de 22 euro/ mp la care se mai adauga un cost suplimentar de 40 euro.

Detalii

896,41 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet camera copii ce suprinde un peisaj la mare si ne duce cu gandul la nisipul fierbinte si apa racoroasa. Castelele de nisip vor fi niste amintiri mai clare pentru copilul dumneavoastra. Acest model este unu clasic si poate fi montat in orice camera si indiferent pentru ce este destinata camera. Fototapetul face parte dintr-o categorie premium, ceea ce face intretinerea sa fie usoara, iar textura acestuia sa fie placuta la atingere.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Modern
Tip Produs Fototapet copii
Culoare Albastru
Colectie Once upon a time
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.