Usor mai nonconventional, fototapetul cu harta lumii poate sa fie aplicat pe unul dintre peretii camerei tale si…sa arate bine. Pe internet deja se gasesc mai multe idei de cum poti integra tapetul cu harta lumii intr-o incapere. Gasim aceasta ilustratie pe fototapet, pe tapet, dar mai ales pe fototapetul destinat copiilor, fiind o imagine educativa, copilul va invata mai repede geografia lumii.

Poti folosi un astfel de fototapet in living, in dormitor, in dining, pe hol si cum am spus mai sus, in camera celor mici. Indiferent daca folositi fototapetul  pentru a ii invata pe copii despre geografia lumii, pentru a va stabilii calatoriile sau doar pentru a va decora camera, o ilustratie cu harta lumii este o modalitate placuta de a va umple peretii goi.

Fotatpetul cu harta se poate gasi si in diferite nuante, dintre cele mai aprinse speciale pentru copii sau in nuante pamantii pentru un decor mai “cuminte”. Ilustratiile sunt si ele diferite, fototapetul poate arata ca o harta unde sa fie notate datele geografice sau o harta unde apare ilustrat ceva specific zonei respective.

Fototapetul 3d cu harta sau cu modelul iesit in relief va adauga dimensiune spatiului si va crea un efect interesant. Pentru a crea un mic jurnal de calatorie, pe un fototapet model cu harta in nuante simple, versatile, puteti sa adaugati poze in dreptul locurilor unde ati fost, astfel veti personaliza fototapetul dupa bunul plac.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Paneluri decorative de la Casadeco - disponibile in showroom ca mostre.

Indiferent de model si de nuanta, fototapetul cu harta lumii va atrage privirile, va fi punctual de atractiei a camerei….si cu siguranta va duce cu gandul la calatorii.

Mai multe modele de fototapet puteti gasi aici si fototapet pentru copii aici.

Poze: Pinterest