Chiar daca nu avem o casuta pe plaja, chiar daca nu suntem in vacanta putem sa ne cream singuri un decor marinaresc in propriul camin. Trebuie doar sa aducem culorile plajei in casa noastra si aici ne gandim la crem, bej, gri, albastru inchis si deschis, dar si rosu. Pentru pereti putem alege un tapet cu tematica, iar la acesta sa adugam alte accesorii ce ne duc cu gandul la mare.

Decorul marinaresc ofera o atmosfera moderna si sofisticata. Acesta include mai multa nuante de albastru si de griuri calme, perfecte pentru a crea o atmosfera calma in casa dumneavoastra. Acest stil se poate aplica in doze mici, dar puteti sa optati si pentru un decor complet.

Fiind vorba de un decor ce este inspirat de natura si materialele folosite trebuie sa fie cat mai aproape de natural. Acestui stil i se potriveste lemnul deschis, pentru ca aduce cateva subnuante de gri. Ca si metal cel mai potrivit este otelul inoxidabil, acesta ajuta la accentuarea unui stil elegant si simplu.

Puteti opta pentru un tapet ce imita lemnul, in diferite nuante si accente de culoare.  Potrivit pentru acest stil este si tapetul in dungi, puteti sa-l aplicati pe vertical, sau chiar pe orizontal. Daca doriti sa imbracati un singur perete, aveti posibilitatea sa va alegeti dintre modele de tapet cu ilustratii cu barci, nave, vapoare, stelute de mare, harti sau tapet cu ancora, pesti sau pescarusi. Ca un accesoriu nelipsit din decorurile marinaresti este oglinda rotunda, dupa cum veti putea vedea si in imaginile prezentate.

Iata cele 10 modele de tapet de inspiratie maritima propusa de noi:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

9.

10.

Poze: Pinterest

Frumusetea designului de interior consta in faptul ca va puteti amenja casa dupa bunul plac si in ce stil credeti ca vi se potriveste cel mai bine. Produsele pe care noi vi le oferim vin in ajutorul dumneavoastra pentru a crea fix spatiul pe care-l visati. Pe site-ul nostru gasiti tapet in dungi pentru adeptii stilului marinaresc clasic, tapet in nuante de albastru inchis care va scoate in evidenta frumusetea mobilierului, iar la noi in showroom puteti vedea catalogul Baltic, adus in Romania de catre producatorii francezi CasaDeco. Cateva imagini aici: